• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Lifestyle By Leonie is opgericht door Leonie in 2015.

Deze website is ontstaan door een grote passie voor wonen en inrichten.Steeds veranderen en diverse stijlen mixen om die perfecte look te krijgen is een grote uitdaging.

Wij hopen dat u het net zo leuk vind om uw huis zo in te richten dat het niet een gewoon huis is, maar een thuis.

Wij zijn van mening dat met de juiste combinatie van mooie woonaccessoires u uw woning gezellig kunt inrichten en tegelijkertijd rust kunt creëren.
Bij Lifestyle By Leonie vindt u sfeervolle stoere en unieke woonaccessoires ,decoraties en kleinmeubelen, voor iedereen die waarde hecht aan een landelijk rustiek interieur en dit voor een betaalbare prijs.
Lifestyle By Leonie biedt de stijl landelijk, stoer en sfeervol aan, alle artikelen worden stuk voor stuk met liefde uitgekozen om daarna met veel zorg ingepakt en verzonden te worden.

Ondanks dat een webshop niet zo gezellig is als naar een winkel gaan, vinden we het belangrijk dat er goed persoonlijk contact en aandacht is voor de klant , styling-advies op afstand , snel antwoord op vragen , uiteraard een snelle levering van je bestelling, en een met zorg ingepakte bestelling en/of cadeau.

Wij gaan mee met de landelijke trends en bieden een snel wisselende collectie aan maar ook basis producten.Als u kiest voor Lifestyle By Leonie kiest u voor persoonlijke en vertrouwde service, snelle levertijd van 1dag (voor 14uur besteld is dezelfde dag verzonden) , veilig betalen met IDeal, PayPal, Afterpay ,Sofort banking, Belfius,Bankcontact en KBC en in overleg verzenden wij via betaalservice (Betalen bij aflevering).

Wij zijn trotse houder van het WebWinkelKeur merk op onze website, dwz dat u veilig en vertrouwd uw aankopen bij ons kunt doen. Wij waarderen uw mening over ons, en zouden het op prijs stellen als u na het ontvangen van uw bestelling een recensie plaatst.

Sinds 2019 heeft Lifestyle By Leonie een showroom waar u zonder afspraak langs kunt komen om de gezellige sfeer te proeven, waar u lekker op uw gemak kunt rond snuisteren tussen alle mooie landelijke en stoere decoratie.

Ook kunt u hier meubelen vinden van het nederlandse merk BOCX-Interieur.

U bent van harte welkom elke zaterdag van 10.00-17.00uur.

Veel winkelplezier! 

 

Sfeervolle groet,
Lifestyle By Leonie