• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

RAW Stones Cleaner 1 liter

1 / 2
€52,99
RAW Stones Cleaner voor RAW Stones vloeren is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging. Ook voegen worden gereinigd en beschermd door het product.
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
RAW Stones Cleaner 1 liter

RAW Stones Cleaner is een milieu-neutraal product met natuurlijke vetzuren. De vetzuren reageren op het calcium in stenen of betonnen vloeren en vormen een wateroplosbare en vuilafstotende barrière. Dit voorkomt (tijdelijk) dat door water overgedragen vuil in de vloer kan doordringen, waardoor dagelijks onderhoud wordt vereenvoudigd.

Verwijder eventueel aanwezige was voordat u deze zeep gebruikt. RAW Stones Cleaner hoeft niet nagespoeld of gepolijst te worden, het beschermt, is oplosmiddelvrij, slijtvast, niet zuur, haalt de kleur op en verzorgt de vloer. En dat tegen minimale kosten. Bovendien blijft het oppervlak damp open en blijft de uitstraling onveranderd.

Producteigenschappen:

  • Inhoud: 1 liter.
  • Verbruik: max. 20 m² per 10 liter water.
  • Droogtijd: vloer goed laten drogen voor hem weer te belopen.

Stap nooit van een net gedweild deel op een droog vloerdeel. De natte voetstappen kunnen namelijk zichtbaar blijven na droging.

RAW Stones Cleaner mag pas na 1 week gebruikt worden op vloeren, die zijn behandeld met RAW Stones Protector. Maak deze vloeren in de 1e week met alleen lauwwater schoon.

Voor regelmatige reiniging van RAW Stones vloeren gebruikt u ongeveer 3 dopjes cleaner op 5 liter warm water.

RAW Stones Cleaner is speciaal bedoeld voor het onderhoud van natuurstenen, ongeglazuurde, terrazzo en betonnen vloeren. Het maakt oppervlakken easy-to-clean, wat betekent dat vuil makkelijk kan worden verwijderd. Het werkt het beste bij regelmatige schoonmaak van de vloer.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen