• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

RAW Stones

RAW Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen RAW Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld.
Merken

RAW Stones

Met RAW Stones brengt u de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar uw huis of bedrijfsruimte.

RAW Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

Wat maakt RAW Stones zo uniek?:

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. Bovendien zijn RAW Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van RAW Stones geleidt de warmte uitstekend.

RAW Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer ook geschikt voor bijvoorbeeld badkamers, horecagelegenheden, wellness ruimtes etc.

Omdat het productieproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar uw wens wordt samengesteld. Op deze manier krijgt u een unieke vloer met een karakteristieke en warme uitstraling in uw woning.

Soorten stenen: RAW Stones zijn leverbaar in 5 verschillende modellen

TERPSTRA STONES

Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Ook wel bekend onder de naam “kinderkoppen” dit duidt op de grootte van de steen. De Terpstra Stones worden in variërende afmetingen geleverd.

WAALTJES

Waaltjes zijn afdrukken van originele handgebakken waaltjes. De Waaltjes worden ook wel bricks, waalformaat of 5-duimers genoemd. De Waaltjes hebben een afmeting van 5 x 20 cm.

ABBEY STONES + ABBEY XXL

Abbey Stones zijn geïnspireerd zoals deze vroeger werden gebruikt in Abdijen. Abbey Stones worden geleverd in verschillende afmetingen en structuren. Iedere vloer krijgt daardoor een speels patroon en een eigen unieke uitstraling.

TRAPPIST

De nieuwe serie Trappist heeft strakkere lijnen, waardoor de voeg minder prominent aanwezig is. Dat maakt deze vloer toepasbaar bij verschillende interieurstijlen. Deze tegel is minder ruw van structuur tov de ABBEY.

TRIPPLE

De nieuwe serie Triple heeft strakkere lijnen, waardoor de voeg minder prominent aanwezig is. Dat maakt deze vloer toepasbaar bij verschillende interieurstijlen. Tripple zit qua ruwheid tussen de ABBEY en de TRAPPIST in.

Elk model is vervolgens weer leverbaar in 7 verschillende kleurencombinaties: Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural, Tunder.

Voordelen RAW Stones
RAW Stones hebben de volgende kenmerken of voordelen

  • lichtgewicht en daardoor geschikt voor vele toepassingen
  • makkelijk hanteerbaar bij transport, snij- en legwerk
  • slechts 8 tot 10mm dik
  • geschikt voor vochtige ruimtes
  • duurzame en slijtvaste tegelvloer
  • geschikt voor vloerverwarming
  • eenvoudig te reinigen en onderhouden

Kom gezellig langs in onze showroom waar u de RAW stones kunt bewonderen, zowel op de vloer als op proef panelen.

 Prijs op de website is per m2 en exclusief legmateriaal en arbeidsuren